Golfträning för roligare golfspel

 

Utomhusträning på Norråva GK 2017

Nybörjarkurser, spelkurser på banan, kom-igång kurser, juniorträningar, juniorläger 3 dagar i juli, vuxenläger, ladies days, gruppträningar varannan vecka, lektionpaket och en massa massa mer!

Du anmäler dig till sandra@sandrasgolf.seVuxenläger 17-19 juli kl.09:00-16:00 pris 1500:- - äntligen ett läger även för vuxna. Tre härliga golfdagar där vi tränar närspelet, slå längre med drivern, få fler 1-2 puttar mm! Spelträning på banan varje dag tillsammans med Sandra, anmäl dig redan idag!

Anmälan skickar du till sandra@sandrasgolf.se

Varmt välkommen!

Golfträning och mer glädje med din golf!

Träning ger färdighet det vet vi men att ha roligt och träna med dina golfkompisar, det ger ännu mer!

Hör av dig till mig om du är osäker på hur du kommer igång med din golf, om du verkligen i år vill "satsa" lite extra eller om du vill ge göra något kul med dina kollegor på jobbet. Jag har lång erfarenhet av olika upplägg som jag gärna delar med mig till dig, tveka inte utan hör av dig redan idag!

Du når mig på mail  eller mobil 0704-32 17 72

 

 

Sandra och klient på drivingrangen.

Ladies Days 1-2 juli

Succén fortsätter! 

Häng med på härliga dagar med golfträning, trevligt umgänge och god mat. Vi tränar alla slagen och det blir en hel del på banan oxå! Ta med din väninna och anmäl er redan idag! 

Begränsat antal deltagare - ett fåtal platser kvar

Tveka inte detta är en superkurs! Anmäl er direkt till mig

 

Privatlektioner 

Individuell träning, med fokus på dig och ditt spel! Ta kontinuerligt med lektioner och du kommer spela jämnare, bättre och sänka ditt hcp!

45 min 1 pers: 700:-
25 min 1 pers: 400:-

Extra person 50:-

Köp 5st lektioner få den 6:e gratis!

Dela gärna på en "timme" med din golfkompis!  

Gör ett eget träningsupplägg för dig själv eller med en kompis! Hör av dig så sätter vi ihop ett prisförslag över ett par träningstillfällen!

 

Spelträning 9 hål

Vi spelar tillsammans över 9 hål! Perfekt träning för dig som vill utveckla ditt spel på banan mer i verkligheten. Vi kollar siktet, testar olika lägen samt förstärker dina styrkor som golfare! Vi spelar tillsammans i en 4-boll, så ta gärna med dina golfkompisar och förgyll din dag med mig på banan!

Pris 400:-/pers + reducerad greenfee

Kurs 1: 16 maj kl.09:30-12:00 Fulltecknad
Kurs 2: 31 maj kl.09:30-12:00 1st plats kvar

Nybörjarkurser Norråva GK

Här tränar vi på alla golfens olika slag, du får också möjlighet att spela på banan. Vi går också igenom golfvett och regler vilket vi sätter i ett bättre perspektiv när vi kommer ut på banan.

Detta ingår: ca 10h undervisning i teknik samt golfvett och regler, spel på banan, lån av klubbor (om du ej egna har) samt rangebollar. Det blir en uppföljningslektion på 1-2h efter ett par veckor efter avslutad kurshelg! Alla kurser är mellan kl.09:00-13:00 varje dag!

Kurs 2: 13-14 maj Fulltecknad, kurs 3: 27-28 maj 2st platser kvar, kurs 4: 10-11 juni, kurs 5: 8-9 juli, kurs 6: 12-13 aug, kurs 7: 27-28 aug, kurs 8: 9-10 sep

Pris 1495:- + 250- för litteratur

Anmäl dig till sandra@sandrasgolf.se

Träningsupplägg för alla! 

I mitt företag jobbar vi med alla golfare. Det finns inga begränsningar utan alla är välkomna på sina villkor och vi lovar att du kommer se och förstå golfen på ett helt annat vis efter att vi tränat tillsammans!

 "Jag trodde jag skulle behöva ändra allt i svingen men Sandra gjorde inte det, hon stabiliserade och stärkte upp min sving... och nu spelar jag mycket bättre."

Företag 

Vill ditt företag träna med mig? Gör något roligt för dina anställda/kollegor! Upplägg, dagar och innehåll hittar vi efter just ert önskemål. Hör av er så bokar vi in en träff.

Juniorträning på Norråva GK - Drop in

Träningen startar upp måndagen den 15 maj kl.17:00-18:00! Drop in 80:-/gång!
Alla juniorer oavsett erfarenhet är välkomna, vi kommer dela in efter ålder och kunskap när vi får ihop ett gäng!

JUNIORLÄGER 10-12 juli
Under tre härliga dagar kommer vi spela golf och ha kul ihop. Passa på och ta ditt Gröna kort, det blir mycket spelövningar på banan, vid varmt väder blir det oxå ett dopp i vattnet! Så häng på nu, detta kommer bli grymma dagar!

Detta ingår: 1200:- inkl.lunch och mellis
Anmäl dig till sandra@sandrasgolf.se