4 fantastiska golfupplevelser som slår det mesta

Så nu återstår bara några små detaljer och det är att just DU/NI tycker detta låter toppen och vill följa med och uppleva en minnesvärd resa tillsammans med mig!

Media Rotana Dubai 18-25/2
Detta lyxiga hotell ligger nära Dubai Media City och Dubai Internet City. Media Rotana Dubai erbjuder en tempererad utomhuspool,flera massagerum samt 5 restauranger och barer. Du får även tillgång till en kostnadsfri pendelbuss till Mall of Emirates, The Beach JBR och The Outlet Village Mall. Det finns gratis WiFi i
samtliga rum och allmänna utrymmen. Alla eleganta rum har skrivbord, LCD-TV, minibar samt kostnadsfria kaffe- och tefaciliteter. De rymliga badrummen är utrustade med stor duschkabin och badkar.

Golf
På Arabian Ranches Golf Club spelar vi en naturlig slingrande omgivning av öken och gräs som verkar grönare än möjligt. Banan är designad av Ian Baker-Finch tillsammans med Nicklaus Design och öppnades år 2004. På The Els Club spelar vi läcker linksgolf i mäktig kombination av öken och helt perfekta fairways. Vidare i
urvalet finner ni Al Zorah som är en av nykomlingarna som är belägen i ett läcker landskap av naturliga vattenhinder med mindre höjdskillnader. Ta chansen och spela fantastiska golfbanor i Dubai
för en rimlig slant.

Detta ingår:
Flyg t/r inkl samtliga skatter
Ett incheckat bagage inkl golfbag samt handbagage
Flygplatstransfer t/r på destination

 • 7 nätter del i dubbelrum frukost
 • 5st middagar 
 • 5st greenfee Arabian Ranches och Dubai Hills
 • Golfskola/spelresa (träning hur mycket du önskar)
  Pris per person: 22995:-

Vid frågor eller anmälan gör du till sandra@sandrasgolf.se

SPANIEN "TJEJRESA" 28-31/3 Endast 11st platser
Villaitana Golf Resort ligger precis utanför Alicante, endast 20 minuter från flygplatsen. Anläggningen är en av de mest kompletta i Europa. Det fyrstjärniga hotellet får ett starkt plus med mästerskapsbanan Campo Levente och den lite kortare par 62 vid namn Campo Poniente.

Boendet
Här har vi en utomhuspool, SPA och flera restauranger att välja på. Varför inte ta ett glas i baren i lobbyn eller
ett besök i Benidorm som bara ligger bara några kilometer från anläggningen. Vi kan även passa på att njuta av den magnifika utsikten över golfbanorna och dess omgivning. 

Golf
Vi kommer träna och spela på anläggningens 36 hål, vilket ger stor variation. Denna resa kommer stärka upp hela ditt spel samt utveckla ditt närspel till oanade höjder.

Upplägg
På torsdagen anländer vi hotellet redan vid lunchtid och ägnar eftermiddagen åt träning
Övriga dagar blir det träning på förmiddagen och spelar gör vi efter att avnjutigt en härlig lunch
På avresedagen spelar vi på morgonen för att sedan flyga hem kl.15:40

Detta ingår:

 • Flyg t/r inkl samtliga skatter
 • Ett incheckat bagage inkl golfbag samt handbagage
 • Flygplatstransfer t/r 
 • 3 nätter del i dubbelrum med frukost
 • 3st middagar
 •  3st greenfee 
 • Golfskola/spelresa (träning hur mycket du önskar)
  Pris per person: 12995:-

ITALIEN ARGENTARIO RESORT 3-10/4
Vi åker äntligen till Italien och ca 14mil norr om Rom ligger denna lyxiga "lilla" anläggning med endast 73st rum. Här får vi fin service, härlig golf och som alltid i Italien god mat! Golfbanan slingrar sig runt olivlundar och på vissa ställen bjuds vi på magiska vyer! 

Maremma är ett slående landskap som sträcker sig mellan stränderna i Medelhavet och Toscanas böljande kullar. Bland de mest exklusiva platserna är Silver Coast (Argentario), känd för sitt kristallklara vatten och vild natur.

Tack vare ett mildt klimat erbjuder Maremma och Argentario ett brett urval av aktiviteter som kan avnjutas inte bara under sommaren utan hela året.

Argentario Resort ligger mellan Porto Ercole och Porto Santo Stefano, bara några minuter från havet, i en skyddad Medelhavs-oas.

Flyg SAS+, Lounge inkl.fast track, boende mitt på banan, 5st middagar, obegränsat med golf, golfträning mm. Pris 18290:-

TURKIET SIRENE GOLFRESORT utanför Belek 13-20/4
Med sina majestätiska två 18 hålsbanor som ligger på gångavstånd från det lyxiga hotellet vid samma namn. Banan Sultan har stått värd för större tävlingar och håller alltid det bästa skicket i regionen. Banan Pasha är lite enklare och kortare och ger en fantastisk variation. Det räcker att röra sig mellan hotellet och dessa två underbara golfbanor och få ut det bästa i regionen. Hotellet erbjuder som sig bör SPA, gym, olika restauranger och bara 6 minuters kort promenad har ni hotellets egna strand. 

PGA Sultan Golf Course
Denna mästerskapsbana har en stor variation av park, vatten, skog och strategiskt utplacerade pinjeträd. Banan är alltid i oerhört bra kondition och är en utmaning för de flesta, även för Tiger Woods under ett mästerskap. Banan kräver precision men de olika utslagsplatserna hjälper även den mindre erfarne spelaren att ta sig runt.

Pasha Golf Course
Som ett välkommet inslag gentemot sin svårbemästrade storebror PGA Sultan precis bredvid ger denna bana som ger lite mer utrymme för misstag. Banan är kortare och har en variation av doglegs, breda fairways, välplacerade bunkrar och vatten i spel. Denna bana lämpar sig för alla och den som önskar en större
utmaning kan spela från mästerskaps utslaget längst bak. Precis som sin storebror så är denna oerhört välskött och en av favoriterna!

Sirene Golf Belek
• 7 nätter del i dubbelrum med all inclusive
• 3 rundor Pasha & 2 rundor Sultan
• Golfskola coachning varje dag
Pris per person: 18.495 kr

 Varmt välkomna att hänga på! 

Maila till sandra@sandrasgolf.se

 

ALLTID på mina golfresor så ingår det träning men här finns ingen begränsning utan du får hur mycket träning du bara vill. Jag finns till ditt förfogande under hela veckan och det kan jag lova att detta är väldigt unikt! Service, väl omhändertagande, organiserat och att du alltid får det lilla extra, så är det när man reser med Sandra´s Golf!

Marocko Mazagan Beach & Golf Resort
24-31 mars 2018 

Vilken fantastisk golfresa! Här bodde vi som kungar och drottningar och på dagarna spelade vi och tränade golf som proffs! Efter spelet var det många som bastade och relaxade i spat för att sedan äta goda middagar på kvällarna.En utav kvällarna fick vi förmånen att lyssna på äventyraren Fredrika Ek och om hennes magiska cykelresa i över 1000st dagar, det var en gripande resa vi fick ta del av och det var inte många ögon som var torra efteråt. Summeringen utav denna veckan är helt grymt bra! Gänget bestod utav 24st glada och positiva golfare, 2st tränare samt en bollkille på 10 år!  

Tack allihopa, hoppas vi ses snart igen Kram Sandra

 

Portugal Praia D él Rey 14-21 april 2018

Vi kommer till ett Portugal på kvällen och vi samlas i baren och tar något gott att äta och dricka. Det känns att detta kommer bli en härlig vecka! Vi spelar under veckan 2st olika banor och vi får bemästra massor med vind samt lite bergsbestigningar. Vi tränar varje dag även vår lediga dag är det några som vill köra mer, vi hinner även med en liten utflykt och får se världens största vågor, detta var maffigt! 

Tacksam att fått åka med er allihopa, hoppas vi ses snart igen kram Sandra

TIDIGARE RESOR

Att jag alltid har tyckt att dina resor är fantastiska, det vet du redan! Resorna är välorganiserade och proffsigt upplagt, ordning och reda mm. Att man får ut 100% på dina resor. Nu längtar vi till Cypern och Spanien!" Barbro Orrebro, hcp 24

Tjejhelg till Knistad Herrgård 29-30/4-1/5 2016

Nu är det klart att Tjejhelgen bär av till Knistad Herrgård och programmet är riktigt grymt!Vi fortsätter med succén och utökar programmet ytterligare, nu hoppas vi på att just DU vill åka med! Anmäl dig redan idag, så du blir garanterad plats, vi har bara ett begränsat antal! Skicka din anmälan till sandra@sandrasgolf.se

Innehåll: 2 nätter del i dubbelrum inkl. frukost, 2 st 3-rätters middagar, 2st luncher, 3st fika, 1st fördrink, obegränsad golf alla dagarna, massor med träning, bad i nytt vedeldat karbad, nytt är att du har möjlighet att testa på "fångarna på fortet" i Göstas loge! Ta med din mamma, väninna, kompisar, det kommer garanterat bli en minnesvärd helg! Pris: 3.995 kr, enkelrums tillägg är 250:-/dag

Recension från 2015 år Tjejhelg: "Tusen tack för tjej-helgen i Knistad. Så inspirerande och kanon-trevligt.Det var mycket som man fick lära sig – hoppas nu man kommer ihåg det när man är ute påbanan!!! Mycket proffsigt skött av dig och även Andreas (riktigt charmig kille). Och hur du skötte det när vi vaknade till SNÖ!!! Ibland är det synd att tiden går för fort. Knistad bjöd ju på suverän service och vilken MAT. Super gott. Många trevlig tjejer fick vi träffa och förhoppningsvis träffa igen. Jag har pratat mig varm om denna helg – så blir det fler sådana så vet jag flera som kommer att anmäla sig. /Britt Hall"

Recension: Glädje och energi från deltagarna

Några rader om vår resa till Bulgarien och Lighthouse Golf & Spa Resort och om hur vi hittade SANDRAS GOLF. Jag och min kompis Uffe var i Thailand ifjol med våra fruar och sa att vi borde ta en resa där man kan få bra träning och golf kombinerat, vi ville bli bättre än vad vi är idag såklart.

Då man spenderar en del framför datorn så googlade vi fram ett antal företag som hade golfresor men det var inget som föll oss i smaken först vi såg bloggen hos Sandras Golf. Det som vi såg var ett inlägg på bloggen ”Sandra kan bli riktigt bestämd också. Jag bokade en resa med henne till Spanien där vi var ett 30-tal människor, där alla hade olika viljor och tankar, men Sandra bestämmer ju. Coach vet ni och inte alla ville förstå detta och Sandra röt till ibland.” Detta var orsaken till att vi åkte, man vill inte ha en coach som bara säger fint, bra slag, kör hårt o.s.v. man vill ju lära sig spela och fixa till sina fel.

Saken var klar, vi bokade med Sandra efter ett par mail och veckan innan vi skulle åka så ringde Sandra upp först mig (Bengt) och därefter Uffe.  Man kan bara säga att det klickade i telefonen mellan oss och man kände sig redan där välkommen.

På flyget så var det redan klart vem som var Sandra, blicken man fick var läsande men ändå så härligt välkomnande. Ulf och jag startade får resa från Kastrup då vi kommer från södra delen av vårt avlånga land, visst var man nervös, vilka reser man med och hur kommer vi att smälta in i gruppen? Här finns bara ett namn på detta, GEMENSKAP. Så snabbt man smälte in i denna härliga grupp med golfentusiaster var helt enormt och vi fick många nya vänner fast åldersskillnaden var 10-30 år, helt otroligt.

Okey, men hur gick det med spelet och träningarna då? Alltså det var helt enastående, med några små instruktioner och ändringar så blev det personligt rekord för mig och Ulf slår betydligt längre än innan.

Till sist måste jag rekommendera fler att åka med Sandas Golf, att åka och spela golf kan man göra var som och när som helst. Men att få lära sig att spela golf med en så kompetent instruktör får man nog leta efter. 
Opps, det blev lite långt ändå men jag kunde inte låta bli.

Bengt Moberg, Eksjö GK
Ulf Johansson, Woodlands GK

Exklusiv Tjejresa till Portugal (13-17/1 2016)

Starta upp golfsäsongen på absolut bästa sättet någonsin! 
En exklusiv tjejresa med max antal 10st! Golfträning och spel i massor i ljuvliga Portugal. Vi bor charmigt i ett svenskt ägt hotell med endast 12st dubbelrum. Spel och träning sker på toppanläggningen Oitivos Dunes, äter och myser gör vi i Cascais! Gå utanför boxen och häng på! Här finns inget att tveka på, anmäl dig redan idag!
Flyg inkl.golfbag, transfer T&R flygplats, boende del i dubbelrum inkl.frukost, 3st greenfee, massor med golftäning!

Maila mig för mer info

Korineum Golf resort Cypern

Golfresan till norra Cypern är slut och med oss bär vi en massa härliga minnen och upplevelser. Vi har haft en intensiv vecka med golfspel och träning varje dag. Gruppen var så träningsvillig så även på den lediga dagen hann vi med både sving träning och spel några hål. Jag är så tacksam att få möjligheten att göra det jag älskar mest, att få utbilda och coacha detta gäng har varit grymt kul. Golfen förenar verkligen och ett glas procecco har vi lärt oss att det är ju aldrig fel! Jag hoppas vi syns på fler resor framöver, stort tack till Mona, Peter, Essie, Lennart, Pernilla, Britt, Gunilla, Anders, Sig Britt, Gunnar, Kerstin, Gösta och Anne. (6-13 febrauari, 2015)

Denna recension värmer:
"Det är en fröjd att åka med Dig Sandra, du ser alla och hjälper alla." /Essi och Gunnar

Cape Kaliakra Bulgarien (2–9 april 2016)

I april bar det av till vackra Bulgarien, där vi möttes av 3 st fantastiska golfbanor som är något utöver det vanliga! Nu börjar vi närma oss golfsäsongen hemma vilket gör denna resa extra intressant. Vi finslipar formen och ser till att spelet utvecklas under denna sköna vistelse.

Mallorca: Son Antem

Vilken fantastisk resa! (Foto: Sandra, Ritva Vänskä)

Spanien: Alcaidesa Golf Resort

Vi bodde på en 36-håls anläggning som hade allt! Här kunde vi fokusera på golfen. Fem dagars spel och en dag ledigt. Vi tränade i små grupper, screenade (styrkor/svagheter och rörlighet), individanpassad träning – enkla övningar som ger resultat! Vi spelade på Heatland och Links, kuperade banor som utmanade oss tekniskt. (19-26/3 2014. Foto: Camilla Karlström)

Böljande golfbana.

Cypern: Aphrodite Hills Golf Resort

En fantastisk upplevelse med golf, boende, mat och relax. Golfbanan ligger otroligt vackert och håller mycket bra kondition. (18-25/1 2014)