Turkiet 25 okt - 1 nov 2018

Att välja Turkiet som höstresa var väldigt enkelt, jag vill ge mina golfresenärer den bästa golfen, den bästa maten, det bästa hotellet, den bästa reseupplevelsen totalt och vädret brukar också vara toppen just på hösten!

Så nu återstår bara några små detaljer och det är att just DU/NI tycker detta låter toppen och vill följa med och uppleva en minnesvärd resa tillsammans med mig!

Sueno Golf Resort med 2st högklassiga golfbanor precis intill hotellet
Detta ingår:
Flyg t/r inkl samtliga skatter
Ett incheckat bagage inkl golfbag samt handbagage
Flygplatstransfer t/r på destination
Sueno Golf Hotel
• 7 nätter del i dubbelrum med all inclusive (frukost, lunch, middag, snacks, vin/öl ja, allt du kan önska)
• Obegränsad golf på Pines & Dunes
• Golfskola/spelresa (träning hur mycket du önskar)
Pris per person: 17.895 kr
Frivilliga tillägg
Enkelrumstillägg: 1995 kr

Vid frågor eller anmälan gör du till sandra@sandrasgolf.se

ALLTID på mina golfresor så ingår det träning men här finns ingen begränsning utan du får hur mycket träning du bara vill. Jag finns till ditt förfogande under hela veckan och det kan jag lova att detta är väldigt unikt! Service, väl omhändertagande, organiserat och att du alltid får det lilla extra, så är det när man reser med Sandra´s Golf!

Marocko Mazagan Beach & Golf Resort
24-31 mars 2018 platser kvar

Här får vi det bästa av alla världar med lyxigt hotell med underbar mat och en golfbana som håller
väldigt hög internationell mästerskapsnivå. Prismässigt ligger Mazagan
väldigt bra till och vi  får en upplevelse utöver det vanliga.

Det femstjärniga hotellet som ligger precis på golfbanan öppnade
i slutet på år 2009. Hotellet är en av de absolut främsta i Marocko. Vi lever och äter i lyx och har dessutom
möjlighet att nyttja den 7 km långa stranden. Här finner ni flera restauranger och även klubbhusets lunchrestaurang med utsikt över den 18:e hålet.

Golfbanan är modern med linkskaraktär samt underbar utsikt och en
tidlös design. Breda fairways med större greenområden som passar alla golfare.
Unikt är också de olika tee boxar som finns att välja mellan.

Detta ingår i priset:
- Flyg t/r Arlanda - Casablanca inkl.bagage och golfbag
- Alla transfer t/r till hotell 
- 7 nätter del i dubbelrum
- Halvpension
- Fri golf hela veckan
- 2st fria SPA besök
- Fria rangebollar på golfdagarna
- Golfskola med Sandra ingår varje dag. Jag spelar med alla varje dag!

Pris 16190 kr/del i dubbelrum (enkelrumstillägg 2495kr)

Anmälan skickas till: sandra@sandrasgolf.se

 

Portugal Praia D él Rey 14-21 april 2018 bara 4st platser kvar!

På Portugals silverkust ligger den fantastiska golfanläggningen Praia D’El Rey som 2007 blev utnämnd till Europas bästa golfresort. Här väntar en fantastisk golfbana och ett femstjärnigt Marriotthotell. Dessutom öppnade anläggningen sin nya bana, West Cliffs, i juni 2017 vilket tar resmålet mot nya höjder. Transfern från Lissabon tar ungefär 45 minuter vilket är smidigt.

Detta ingår i priset:

 • - Flyg t/r Arlanda -Lissabon inklusive skatter, bagage och golfbag
  - Transfers t/r flygplats-hotell
  - 7 nätter i delat dubbelrum
  - Frukost och 5st middagar
  - 6 greenfees på Praia D´El Rey & West Cliffs
  - Fria rangebollar på golfdagarna
  - Golfskola med Sandra ingår varje dag. Jag spelar med alla varje dag!

  Pris: fr 15.990 kr/ del i dubbelrum (enkelrumstillägg 1990kr)

  Anmälan skickas till: sandra@sandrasgolf.se

TIDIGARE RESOR

Att jag alltid har tyckt att dina resor är fantastiska, det vet du redan! Resorna är välorganiserade och proffsigt upplagt, ordning och reda mm. Att man får ut 100% på dina resor. Nu längtar vi till Cypern och Spanien!" Barbro Orrebro, hcp 24

Tjejhelg till Knistad Herrgård 29-30/4-1/5 2016

Nu är det klart att Tjejhelgen bär av till Knistad Herrgård och programmet är riktigt grymt!Vi fortsätter med succén och utökar programmet ytterligare, nu hoppas vi på att just DU vill åka med! Anmäl dig redan idag, så du blir garanterad plats, vi har bara ett begränsat antal! Skicka din anmälan till sandra@sandrasgolf.se

Innehåll: 2 nätter del i dubbelrum inkl. frukost, 2 st 3-rätters middagar, 2st luncher, 3st fika, 1st fördrink, obegränsad golf alla dagarna, massor med träning, bad i nytt vedeldat karbad, nytt är att du har möjlighet att testa på "fångarna på fortet" i Göstas loge! Ta med din mamma, väninna, kompisar, det kommer garanterat bli en minnesvärd helg! Pris: 3.995 kr, enkelrums tillägg är 250:-/dag

Recension från 2015 år Tjejhelg: "Tusen tack för tjej-helgen i Knistad. Så inspirerande och kanon-trevligt.Det var mycket som man fick lära sig – hoppas nu man kommer ihåg det när man är ute påbanan!!! Mycket proffsigt skött av dig och även Andreas (riktigt charmig kille). Och hur du skötte det när vi vaknade till SNÖ!!! Ibland är det synd att tiden går för fort. Knistad bjöd ju på suverän service och vilken MAT. Super gott. Många trevlig tjejer fick vi träffa och förhoppningsvis träffa igen. Jag har pratat mig varm om denna helg – så blir det fler sådana så vet jag flera som kommer att anmäla sig. /Britt Hall"

Recension: Glädje och energi från deltagarna

Några rader om vår resa till Bulgarien och Lighthouse Golf & Spa Resort och om hur vi hittade SANDRAS GOLF. Jag och min kompis Uffe var i Thailand ifjol med våra fruar och sa att vi borde ta en resa där man kan få bra träning och golf kombinerat, vi ville bli bättre än vad vi är idag såklart.

Då man spenderar en del framför datorn så googlade vi fram ett antal företag som hade golfresor men det var inget som föll oss i smaken först vi såg bloggen hos Sandras Golf. Det som vi såg var ett inlägg på bloggen ”Sandra kan bli riktigt bestämd också. Jag bokade en resa med henne till Spanien där vi var ett 30-tal människor, där alla hade olika viljor och tankar, men Sandra bestämmer ju. Coach vet ni och inte alla ville förstå detta och Sandra röt till ibland.” Detta var orsaken till att vi åkte, man vill inte ha en coach som bara säger fint, bra slag, kör hårt o.s.v. man vill ju lära sig spela och fixa till sina fel.

Saken var klar, vi bokade med Sandra efter ett par mail och veckan innan vi skulle åka så ringde Sandra upp först mig (Bengt) och därefter Uffe.  Man kan bara säga att det klickade i telefonen mellan oss och man kände sig redan där välkommen.

På flyget så var det redan klart vem som var Sandra, blicken man fick var läsande men ändå så härligt välkomnande. Ulf och jag startade får resa från Kastrup då vi kommer från södra delen av vårt avlånga land, visst var man nervös, vilka reser man med och hur kommer vi att smälta in i gruppen? Här finns bara ett namn på detta, GEMENSKAP. Så snabbt man smälte in i denna härliga grupp med golfentusiaster var helt enormt och vi fick många nya vänner fast åldersskillnaden var 10-30 år, helt otroligt.

Okey, men hur gick det med spelet och träningarna då? Alltså det var helt enastående, med några små instruktioner och ändringar så blev det personligt rekord för mig och Ulf slår betydligt längre än innan.

Till sist måste jag rekommendera fler att åka med Sandas Golf, att åka och spela golf kan man göra var som och när som helst. Men att få lära sig att spela golf med en så kompetent instruktör får man nog leta efter. 
Opps, det blev lite långt ändå men jag kunde inte låta bli.

Bengt Moberg, Eksjö GK
Ulf Johansson, Woodlands GK

Exklusiv Tjejresa till Portugal (13-17/1 2016)

Starta upp golfsäsongen på absolut bästa sättet någonsin! 
En exklusiv tjejresa med max antal 10st! Golfträning och spel i massor i ljuvliga Portugal. Vi bor charmigt i ett svenskt ägt hotell med endast 12st dubbelrum. Spel och träning sker på toppanläggningen Oitivos Dunes, äter och myser gör vi i Cascais! Gå utanför boxen och häng på! Här finns inget att tveka på, anmäl dig redan idag!
Flyg inkl.golfbag, transfer T&R flygplats, boende del i dubbelrum inkl.frukost, 3st greenfee, massor med golftäning!

Maila mig för mer info

Korineum Golf resort Cypern

Golfresan till norra Cypern är slut och med oss bär vi en massa härliga minnen och upplevelser. Vi har haft en intensiv vecka med golfspel och träning varje dag. Gruppen var så träningsvillig så även på den lediga dagen hann vi med både sving träning och spel några hål. Jag är så tacksam att få möjligheten att göra det jag älskar mest, att få utbilda och coacha detta gäng har varit grymt kul. Golfen förenar verkligen och ett glas procecco har vi lärt oss att det är ju aldrig fel! Jag hoppas vi syns på fler resor framöver, stort tack till Mona, Peter, Essie, Lennart, Pernilla, Britt, Gunilla, Anders, Sig Britt, Gunnar, Kerstin, Gösta och Anne. (6-13 febrauari, 2015)

Denna recension värmer:
"Det är en fröjd att åka med Dig Sandra, du ser alla och hjälper alla." /Essi och Gunnar

Cape Kaliakra Bulgarien (2–9 april 2016)

I april bar det av till vackra Bulgarien, där vi möttes av 3 st fantastiska golfbanor som är något utöver det vanliga! Nu börjar vi närma oss golfsäsongen hemma vilket gör denna resa extra intressant. Vi finslipar formen och ser till att spelet utvecklas under denna sköna vistelse.

Mallorca: Son Antem

Vilken fantastisk resa! (Foto: Sandra, Ritva Vänskä)

Spanien: Alcaidesa Golf Resort

Vi bodde på en 36-håls anläggning som hade allt! Här kunde vi fokusera på golfen. Fem dagars spel och en dag ledigt. Vi tränade i små grupper, screenade (styrkor/svagheter och rörlighet), individanpassad träning – enkla övningar som ger resultat! Vi spelade på Heatland och Links, kuperade banor som utmanade oss tekniskt. (19-26/3 2014. Foto: Camilla Karlström)

Böljande golfbana.

Cypern: Aphrodite Hills Golf Resort

En fantastisk upplevelse med golf, boende, mat och relax. Golfbanan ligger otroligt vackert och håller mycket bra kondition. (18-25/1 2014)